Kempenkuur voor Miguel en Liselotte

Op 24 juni 2015

Binnenkort ruilen Miguel en Liselotte, de verliezende finalisten van het populaire tv-programma Mijn Pop-uprestaurant, het hectische Brussel voor de groene Kempen. Gedeputeerde voor toerisme Bruno Peeters overhandigde het blij verraste duo de vakantiecheque voor hun Kempenkuur. Wie verdient net als Miguel en Liselotte een deugddoende vakantie? Al 1200 Vlamingen nomineerden hun kandidaat op www.kempenkuur.be.

Meteen na de verloren finale van Mijn Pop-uprestaurant nodigde gedeputeerde voor toerisme Bruno Peeters Miguel en Liselotte uit voor een korte vakantie in de Kempen. Geen betere plek om de teleurstelling, de stress en het harde werk van zich af te schudden dan de Kempen: je vindt er ruimte, rust en zuurstof à volonté.

Het duo ging enthousiast op de uitnodiging in.

Van Ket naar Kempen

Bij de overhandiging van de vakantiecheque gaf Bruno Peeters Miguel en Liselotte meteen ook enkele toeristische tips mee, in detail terug te vinden op www.kempenkuur.be.

Zoals een sfeervolle picknick in Lier, een verrassend Vespatochtje in en om Turnhout of een stiltewandeling in Landschap De Liereman. En zou “vieze mol” Miguel (dixit Sergio Herman) zich niet geweldig in zijn sas voelen in het Kempense Mol?

Wordt het een ontspannende, avontuurlijke of toch vooral lekkere vakantie? Bij een glas Kempisch Vuur gaf Liselotte toe dat ze de Kempen nauwelijks kent: “Er valt dus nog heel veel te ontdekken.” Miguel: “Een mix van groen en gastronomie, dat lijkt me wel wat.”

Al 1200 Kempenkuurnominaties

Na een drukke periode werken de bijzondere logeeradressen, het vele groen en de toffe buitenattracties in de Kempen verademend. Met de campagne Kempenkuur wil de provincie Antwerpen de regio profileren als een gedroomde bestemming voor een tussendoorvakantie. Op www.kempenkuur.be nomineer je een vriend, collega of familielid die volgens jou een deugddoende vakantie verdient. De teller staat intussen op 1200 nominaties.

De campagnewebsite vermeldt bovendien tientallen kant-en-klare suggesties om zelf je favoriete Kempenkuur samen te stellen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is