Winnaars scholenveldloop vallen in de prijzen tijdens Prijsuitreiking ‘Scholenveldloop Zilvermeer’

Op 12 november 2021

Winnaars scholenveldloop vallen in de prijzen tijdens Prijsuitreiking ‘Scholenveldloop Zilvermeer’
Al voor de 33ste keer werd dit najaar gestreden voor de overwinning tijdens de ‘Scholenveldloop’ op Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer.

Dankzij de samenwerking van MOEV, de Molse Atletiekclub Vabco en het Zilvermeer team is de scholenveldloop al jaren een vaste afspraak in de agenda van heel wat scholen.

Met oog voor de coronamaatregelen blijft de ‘Scholenveldloop Zilvermeer’ erin slagen om een uitzonderlijk hoog aantal deelnemers te motiveren om zich tijdens een vrije woensdagnamiddag sportief in te zetten.

Dit jaar mochten we namelijk opnieuw meer dan 3000 jeugdige lopers ontvangen.

Leerlingen van de derde graad uit het secundair onderwijs hadden de mogelijkheid om deel te nemen aan de Survival Trophy, een initiatief van Sport Vlaanderen.

 

Samen met hun klasgenoten daagden de lopertjes zichzelf uit. Hoewel er per categorie natuurlijk maar één winnaar kan zijn, is het prachtig dat zovele scholieren uit het secundair en het basisonderwijs hun kans hebben gewaagd tijdens deze scholencross.

 

Ook de leerkrachten en de ouders die hebben meegelopen verdienen een speciale vermelding. Een moedige beslissing!

 

Sporttrofeeën gaan onder meer naar GBS De Meikever uit Dessel met het hoogste percentage deelnemers, deelnemende leerkrachten en ouders. Basisschool Sint-Bernadette uit Deurne sleept de extra prijs in de wacht voor school met de verste afstand tot Mol. Campus Rozenberg uit Mol tekende in met het hoogst aantal deelnemers. Zilvermeer beloont bovendien alle deelnemende scholen met een korting bij reservatie van een schoolsportdag.

De scholencross basisonderwijs en secundair onderwijs vormen jaarlijks samen met de Vabco stratenloop en Crosscup, het Zilvermeer Crossfestival.

Proficiat allemaal!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is