Wintersfeer liet 12.000 dromen in vervulling gaan

Op 16 december 2023

12.000 bezoekers kwamen ogen te kort tijdens het nachtelijk schouwspel op Wintersfeer

Zilvermeer vormde deze winter voor de elfde keer het unieke decor voor een magische avond “Wintersfeer”. De organisatie bracht een editie om bij weg te dromen met liefst twee dagen wandelplezier op 15 en 16 december.

Met ideale weersomstandigheden stond de elfde editie van Wintersfeer opnieuw garant voor een winterse avond vol gezelligheid.
Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december warmden 12.000 bezoekers zich moeiteloos op tijdens een betoverende editie van Wintersfeer in het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol. 

De liefhebbers van sprookjesachtige decors, mysterieuze figuren en knappe vuurshows konden zich in de handen wrijven. De elfde editie van ‘Wintersfeer op het Zilvermeer’ was hartverwarmend met onderweg… pure magie!

Vuuracts, lichtspektakel, magische creaties en muziek, het was een geslaagde editie van Wintersfeer. Tijdsloten garandeerden een vlotte doorstroom aan de inkom en een maximale beleving op de rest van de route.

Het sfeervolle parcours bracht het publiek langs tal van leuke licht- en vuurinstallaties. Onder een heldere hemel en volle maan, vlogen bezoekers de ruimte in langs sterren en planeten. Het voltallige Zilvermeerteam toverde het hele domein om tot een droomwereld. Kamperen aan een knetterend kampvuur en ontwakende nachtdieren zorgden voor betovering. Wintersfeer bracht opnieuw een uniek spektakel waar de nacht tot leven kwam. Van het nostalgische TikTak tot en met de met lichtjes uitgedoste schapen. Een droom werd werkelijkheid tijdens Wintersfeer.

De combinatie van sfeerlicht, fonkelende kaarsjes, een wondermooi decor en spetterende acts vormde wederom een succesformule.

Tal van bezoekers bleven gezellig napraten en keuvelen bij een lekkere glühwein, chocolademelk of jenever op het strand aan het einde van de route.

Ben je er volgend jaar graag bij?

Noteer alvast vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2024 in je agenda voor een nieuwe editie van Wintersfeer! 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is